ENABLE & SECURE YOUR DIGITAL WORKSPACES REQUEST A DEMO

BEKIJK ON-DEMAND

WEBINAR

ON-DEMAND WEBINAR


Automatiseer Service Delivery en

Verhoog uw Efficiëntie 


WEBINAR REGISTRATIE
  •  

Binnen de overheid speelt de digitale werkplek een cruciale rol voor werknemers, zowel voor de interne als de externe dienstverlening. De digitale werkplek is in constante evolutie vanwege trends binnen de sector en in de IT, maar ook door hogere verwachtingen van werknemers als het gaat om de snelheid en flexibiliteit van de dienstverlening. De IT-organisatie is veel tijd kwijt aan alle werknemersprocessen die zorgen dat medewerkers voorzien zijn van de IT-middelen die ze nodig hebben om productief te zijn.

De druk op de IT-organisatie wordt daarnaast door de verhoogde risico’s en aandacht op security & compliance nog verder opgevoerd. Het wordt dan ook een uitdaging voor de IT-afdeling om een vernieuwende en proactieve rol in te nemen naar de organisatie en haar werknemers. Stel uzelf eens de vraag:

  • Besteden we voldoende budget en middelen aan innovatie, of ligt het zwaartepunt bij de dagelijkse operatie?
  • Spendeert u veel tijd aan de afhandeling van in-, uit- en doorstroom van medewerkers, waaronder tijdelijke of externe medewerkers?
  • Bent u zeker dat uitgestroomde medewerkers geen toegang meer hebben tot bedrijf kritische informatie?
  • Is uw service delivery proces voorspelbaar, veilig en compliant?

Zijn veel van deze vraagstukken relevant voor uw IT-organisatie? Bekijk dan het on-demand webinar van RES en TOPdesk. Onze experts lichten toe hoe u uw medewerkersprocessen kunt automatiseren, uw service-delivery kunt vergemakkelijken en uw medewerkers optimaal kunt ondersteunen.